fbpx

Сремска кобасица

Сремска сува кобасица је, очекивано, са додатком слатке млевене паприке, од које је добила ову нијансу црвене боје. У састав сремске кобасице иду само свињска плећка, млевена сланина и зачини, али млевена паприка јој даје специфичну пуноћу укуса. Јако је лепо служити је уз млечни сир, маслине, или киселе краставчиће.

  • Може доћи до варирања тежине паковања из разлога што су наше кобасице пуњене у природном цреву. У том случају, цена ће бити коригована, о чему ћемо вас благовремено обавестити.
  • Уколико желите неку другу тежину паковања (на пример, пола килограма), позовите нас или нам пишите, а ми ћемо изаћи у сусрет вашем захтеву.

504 рсд

Очисти

Ферментисана сува кобасица. Паковано у вакуму.

Састав: свињско месо (плећка и сланина), чврста масноћа, зачини.

Чувати на температури од 0°C do +15°C. Након отварања, чувати увијено у фолију, или у кутији за одлагање и искористити у року од 20 дана.

Додатне информације

Тежина -

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Сремска кобасица“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Корпа
Немате одабраних производа!
Додај још артикала
0