Јунећа кобасица
Овом кобасицом смо желели да обрадујемо пре свега оне праве велике гурмане, да могу да уживају у бескомпромисном укусу кобасице од чистог јунећег меса, али готово без икаквих масти.Ова кобасица је мало дебља, па ће јој требати 5 – 6 минута да се фино испржи. Јако је погодна за кување, по једна јунећа кобасица у пасуљу за сваког члана породице је права мера.
- Може доћи до варирања тежине паковања из разлога што су наше кобасице пуњене у природном цреву. У том случају, цена ће бити коригована, о чему ћемо вас благовремено обавестити.
- Уколико желите неку другу тежину паковања (на пример, пола килограма), позовите нас или нам пишите, а ми ћемо изаћи у сусрет вашем захтеву.
525 рсд
Грубо уситњена барена кобасица. Паковано у вакуму.
Састав: јунеће месо, јунећи лој, зачини.
Чувати на температури од 0°Ц до +4°C. Након отварања производ чувати у фрижидеру и најбоље употребити у року од 5 дана.
Упутство за припрему: Производ се припрема топлотном обрадом печењем у трајању од 5 – 6 минута.
Додатне информације
Тежина | - |
---|
Рецензије
Још нема коментара.