fbpx

Његушка кобасица

(1 рецензија корисника)

Његушка сува трајна кобасица, са крупним ручно сецканим комадићима сланине. Ово би можда био најбољи опис за ову јединствену кобасицу. Да бисмо формирали њен рецепт морали смо много тога да истражимо, да бисмо на крају схватили и сазнали да је чест синоним за Његушку кобасицу – планинска кобасица, и да је важно испоштовати читав низ процедура како би се креирао заиста аутентичан укус.

Његушка је јака, маснија кобасица која је истински ужитак за гурмане. Сланину коју додајемо у њу заиста ручно сецкамо ножевима, као што се увек традиционално радило.

  • Може доћи до варирања тежине паковања из разлога што су наше кобасице пуњене у природном цреву. У том случају, цена ће бити коригована, о чему ћемо вас благовремено обавестити.
  • Уколико желите неку другу тежину паковања (на пример, пола килограма), позовите нас или нам пишите, а ми ћемо изаћи у сусрет вашем захтеву.

504 рсд

Ферментисана сува кобасица. Паковано у вакуму.

Састав: свињско месо (плећка и сланина), чврста масноћа, зачини.

Чувати на температури од 0°C do +15°C. Након отварања, чувати увијено у фолију, или у кутији за одлагање и искористити у року од 20 дана.

Додатне информације

Тежина -

1 рецензија за Његушка кобасица

  1. Sonjita

    Ovo vam je ubedljivo najbolji proizvod, bez premca!!!!! Dobro je začinjena, a još je bolje što ne preovladava nijedan ukus, sve je u razmeri. Međutim, još bolje je koliko je ova kobasica mesnata! Onako sočno nabijena, dok je jedeš tačno osećaš komade mesa, da nije mleveno. Trebalo bi da se zove „suvo meso u crevu“. 😀

    Alal vera!

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Корпа
Немате одабраних производа!
Додај још артикала
0