Крањска као некад
У нека стара, добра времена, наши родитељи би знали да скокну на викенд туру до Словеније/Аустрије/Италије и с тог похода би обавезно донели мераклијску миљеницу – КРАЊСКУ КОБАСИЦУ.
„Еее децо, не знате ви какав је то укус, али оне праве крањске, не ове што се продају по маркетима“, приповедају данас наши стари; а за њих и све вас, имамо добру вест!
Рођак са села производи крањску која је идентичног укуса и квалитета као она што се уз левиске доносила из дежеле.
Можете је јести као мезе, уз неки стари сир, хлеб и ракијицу, а мерач укуса се пробија кад је спремите у пребранцу.
САСТОЈЦИ: свињско месо (плећка и сланина), маст, бибер, со и коријандер.
- Може доћи до варирања тежине паковања из разлога што су наше кобасице пуњене у природном цреву. У том случају, цена ће бити коригована, о чему ћемо вас благовремено обавестити.
- Уколико желите неку другу тежину паковања (на пример, пола килограма), позовите нас или нам пишите, а ми ћемо изаћи у сусрет вашем захтеву.
270 рсд
Грубо уситњена барена кобасица. Паковано у вакуму.
Састав: свињско месо (плећка и сланина), чврста масноћа, јунећи лој, зачини.
Чувати на температури од 0°Ц до +4°C. Након отварања производ чувати у фрижидеру и најбоље употребити у року од 5 дана.
Упутство за припрему: Производ се припрема топлотном обрадом печењем у трајању од 5 - 6 минута.
Додатне информације
Тежина | - |
---|
Рецензије
Још нема коментара.